March 11, 2024

Upptäck den senaste innovationen på den svenska solcellsmarknaden med Sigenergy's nya 5-i-1 lösning!

Denna banbrytande teknologi möjliggör byggandet av batteripack med en imponerande lagringskapacitet på upp till 1,44 MWh, vilket ger en pålitlig energiförsörjning för hushåll och företag i Sverige.

Maximera nyttan av ditt solenergisystem med den kraftfulla mySigen-appen, som erbjuder användare realtidsövervakning av energiproduktionen, förbättrade datavisualiseringar och avancerade funktioner för att optimera energiförbrukningen. Dess integration med GPT-4 AI möjliggör intelligenta energihanteringsfunktioner, vilket ger användarna möjlighet att dra nytta av dynamiska tariffer och väderbaserade anpassningar för maximala besparingar.

Med enkel installation, användarvänlig gränssnitt och robust säkerhet, är Sigenergy's hemmabaserade energilagringssystem flexibelt och skalbart för att passa olika behov och krav inom solceller och solenergi i Sverige.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur Sigenergy kan hjälpa dig att dra nytta av solenergi och optimera din energiförbrukning med våra avancerade solpaneler och solcellslösningar!

Källa: Sigenergy